Soittajat ja laulajat, Boston etsii uusia kykyjä!

Hei naislaulajat, fonistit, kiipparistit ja rumpalit:

Boston Promenade on Aalto-yliopiston kauppikselta lähtöisin oleva big band. 25-henkinen orkesterimme on viihdyttänyt bilekansaa jo vuodesta 1964. Jos olet kauppislainen, oletkin saattanut kuulla meitä Aalto Partyssa, Mursujaisissa, Boston Nightissa, vuosijuhlissa tai Pre-Mantassa. Boston tekee lisäksi noin 15 isoa firmakeikkaa vuoden aikana, toisinaan myös tähtiartistien kuten Michael Monroen, Jenni Vartiaisen tai Elastisen kanssa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu joka kevät matka Ylläkselle ja parin vuoden välein myös ulkomaanturnée.

Bostonin ohjelmisto koostuu perinteisen big band –musiikin lisäksi jatsista, soulista, rokista ja funkista ja bilenostatuksesta. Treenaamme keskiviikkoiltaisin Vaasankadun kellareissa.

Juuri kaipaamme riveihimme

*** NAISLAULAJAA ***

Tervetuloa koelauluihin, mikäli
– karaokebaarit eivät vaan riitä keuhkoillesi
– möliset mikkiin vakuuttavasti niin soolona kuin stemmojen osalta
– olet valovoimainen esiintyjä tai matkalla sellaiseksi, ja
– siedät tarvittaessa huonoakin läppää.

Koelaulut järjestetään syyskuun aikana, joten ilmoittaudu nopeasti mukaan kapellimestarillemme Matille tai kysy lisää: kapu@bostonpromenade.com. Jos et ole itse kultakurkku, mutta vinkkaat meille valintaan johtavasta laulajaliidistä, saat ilmaisliput seuraavalle keikallemme: http://www.bostonpromenade.com/rekry

*** FONISTEJA, KIIPPARISTIA JA RUMPALIA ***

Ilmoittaudu koesoittoihin kapellimestarillemme Matille tai kysy rohkeasti lisää: kapu@bostonpromenade.com / http://www.bostonpromenade.com/rekry

Haku on auki syyskuun loppuun tai kunnes pultit saadaan täyteen, joten toimi nopeasti!

***
Summary in English: Boston Promenade is a big band from Aalto University, founded in 1964. Our band consists of 26 eager musicians, and we’ve evolved into a popular party band at larger company functions in Finland. In addition to local companies, Boston Promenade has played for globally known companies including Nokia, Canon, IBM, Pfizer, Accenture, Citibank and BAT. We perform regularly on Finnish national television and tour in Lapland every year.

We’re now looking for new saxophone players, drummer, keyboardist and a female lead singer. Ask more information or sign up for an audition by e-mailing our conductor Matti: kapu@bostonpromenade.com !

Uutisia

Arkisto ›
MA 05.9.2016
Hei naislaulajat, fonistit, kiipparistit ja rumpalit: Boston Promenade on Aalto-yliopiston kauppikselta lähtöisin oleva big band. 25-henkinen orkesterimme on viihdyttänyt bilekansaa jo vuodesta 1964. Jos olet kauppislainen, oletkin saattanut kuulla meitä Aalto Partyssa, Mursujaisissa, Boston Nightissa, vuosijuhlissa tai Pre-Mantassa. Boston tekee lisäksi noin 15 isoa firmakeikkaa vuoden aikana, toisinaan myös tähtiartistien kuten Michael Monroen, Jenni Vartiaisen tai […]
PE 12.2.2016
Boston Promenade tuuttasi jälleen tänä vuonna tunturin täydeltä big band -musiikkia Ylläs Huipulla Puhaltaa -tapahtumassa 5.–7. helmikuuta. Orkesterin vierailevina solisteina loistivat Pirkka-Pekka Petelius sekä Irina. Festivaaliin kuului Bostonin vauhdikkaiden iltakonserttien lisäksi pienimuotoisempia rinnebaarikeikkoja jaminälkäiselle hiihtokansalle. “Bändillä oli huippuhauskaa! Tunnelma oli katossa molempina iltoina ja mäkeenkin ehdittiin. Boston haluaa lähettää suuret kiitokset Pirkka-Pekalle, Irinalle, Taiga-ravintolalle, Bar Kaapille, Bistro Hissille, Sami […]
MA 29.9.2014
TIEDOTE VAPAA JULKAISTAVAKSI Boston Promenade big band juhlistaa 50-vuotista menestystarinaansa aamusta yöhön 11. lokakuuta ja kutsuu mukaan kaikki tutut ystävät ja vieraat veijarit. Suomen parhaaksi bile-big bandiksi tituleerattu orkesteri paalutettiin historiaan vuonna 1964 ja pian orkesteri asetti tavoitteekseen maailmanvalloituksen. Monta manteretta, kahdeksan levyä ja lähes tuhat keikkaa myöhemmin Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan suojissa kasvanut big band […]